luni, 20 august 2012

Optim-Gest Software - dezvoltat in Microsoft Access 2010


Aplicatia informatica Optim-Gest a fost dezvoltata in Microsoft Access 2010, beneficiind de facilitatile oferite de intreg pachetul Microsoft Office. Pentru instalarea acesteia, kitul de instalare este disponibilizat la urmatoarea adresa web:

http://www.nicolaemarginean.eu/optim-gest/optim-gest.zip

Dupa descarcarea acestuia, se dezarhiveaza fisierul de tip .zip intr-un director stabilit de dumneavoastra. In urma dezarhivarii rezulta o structura de directoare, alaturi de fisierul executabil setup.exe. Lansarea in executie a acestui fisier si oferirea unor raspunsuri simple la intrebarile care vi se pun, au ca rezultat instalarea pachetului de gestiune Optim-Gest.
In etapa de instalare a aplicatiei amintite pot fi identificate doua situatii: prezenta sau absenta instalarii pachetului Microsoft Office 2010. Pentru calculatoarele care nu au instalat pachetul Microsoft Office, este necesara instalarea suplimentara a software-ului numit Microsoft Access 2010 Runtime. Acesta este liber si poate fi descarcat din paginile site-ului Microsoft, cu urmatoarea adresa web:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=10910.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu